فرمانده ملوانان دستگیر شده آمریکایی در ایران: نمی‌خواستم توافق هسته‌ای به هم بخورد

داستان ۱۰ ملوان آمریکایی که در تاریخ ۲۲ دی ماه از سوی نیروهای یگان دریایی سپاه پاسداران در محدوده آب‌های سرزمینی ایران در خلیج‌فارس دستگیر شدند همچنان ادامه دارد.
عصر ایران: این در حالی است که هفته گذشته نیز کایل موسز، کاپیتان کارگروه فرماندهی ۵۶ نیروی دریایی آمریکا و فرمانده ۱۰ ملوانی که در ماه ژانویه از سوی نیروی دریایی سپاه دستگیر شده بودند، اخراج شد.

واشنگتن‌تایمز به نقل از یکی فرماندهان این تفنگداران دریایی نوشته است: «من بر این باور بودم که پرزیدنت باراک اوباما در آن برهه از من نمی‌خواهد که بر مبنای یک سوءتفاهم یا اشتباه آغازگر یک جنگ با ایران باشم.»

فرمانده ۱۰ تفنگدار دریایی آمریکا که دی ماه گذشته از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آب‌های ایران در خلیج‌فارس دستگیر شده بودند به کمیته تحقیق این حادثه گفته است که او نمی‌خواسته با درگیری با نیروهای ایرانی در خلیج‌فارس توافق اتمی در شرف وقوع با ایران را به هم بزند.

فرمانده این تفنگداران دریایی آمریکا به کمیته تحقیق نیروی دریایی گفته است تصمیم به تسلیم شدن به جای درگیر شدن با نیروهای ایران، با این محاسبه از سوی او گرفته شده است که او فکر می‌کرده خطری نیروهای آمریکایی را تهدید نمی‌کند و تلاش‌های دیپلماتیک دولت اوباما برای رسیدن به توافق هسته‌ای با ایران به خطر نیفتد.

او ادامه داد: «من حدس زدم که این کار (درگیر شدن با نیروهای ایرانی) آغاز یک ریسک خطرناک از جانب من خواهد بود. من این ریسک را پذیرفتم که آنها احتمالا نمی‌خواهند ما را بکشند. من این ریسک (تسلیم) را پذیرفتم چون بر این گمان بودم که ایرانی‌ها به دلیل توافق هسته‌ای در شرف انجام با ما مانند اسرای جنگی برخورد نخواهند کرد.»

اظهارات این فرمانده آمریکایی که در گزارش واشنگتن‌تایمز نامی از او برده نشده – اما در گزارش‌های پیشین نام‌های کاپیتان کایل موسز و اریک راش ذکر شده است – همزمان با اعلام روز پنج‌شنبه اخراج فرماندهان تفنگداران دریایی آمریکا از سوی آدمیرال جان ریچاردسون، فرمانده عملیات نیروی دریایی آمریکا، در رسانه‌های آمریکایی بازتاب یافته است.

نیروی دریایی آمریکا، فرمانده ملوانان آمریکایی را به قضاوت و رهبری ضعیف، بی‌انگیزگی و نداشتن روحیه سرسختانه نظامی متهم کرده است. این ارزیابی در پی ماه‌ها بازرسی و بازجویی از این نیروها صورت می‌گیرد که منجر به تنظیم یک گزارش ۱۷۰‌صفحه‌ای از این حادثه شده است.

ملوانان آمریکایی ۱۵ ساعت پس از دستگیری با اقرار به ورود اشتباهی به آب‌های ایران در خلیج‌فارس رها شدند.

انتشار فیلم‌ها و تصاویر این ملوانان آمریکایی بازتابی گسترده در رسانه‌های آمریکایی پیدا کرد. این نیروهای آمریکایی هم اینک متهم شده‌اند بر اساس استانداردهای نیروی دریایی آمریکا عمل نکرده و بیش از اندازه در مقابل نیروهای ایرانی نرمش نشان داده و اطلاعات ذی‌قیمتی را در اختیار نیروهای ایران قرار داده‌اند. 



:: موضوعات مرتبط: نظامی , سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علیرضا
تاریخ : یک شنبه 13 تير 1395
حجاج دوباره دچار حادثه شدند

 
حجاج دوباره دچار حادثه شدند/ کشته و زخمی شدن ۵۵ عمره‌گزار


حادثه جاده‌ای برای اتوبوس زائران خانه خدا، میان شهرهای طائف و ریاض عربستان ده‌ها کشته و زخمی بر جای گذاشت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پرس تی وی، حادثه جاده‌ای برای اتوبوس زائران خانه خدا میان شهرهای طائف و ریاض عربستان 10 کشته و 45 زخمی بر جای گذاشت.

پایگاه خبری «السلق،» گزارش داد در این حادثه، که روز شنبه رخ داده است، همه کشته شدگان، که در میان آنها زنان و کودکان نیز مشاهده می شوند، اتباع مصر و سودان بوده اند.




روز جمعه نیز ازدحام جمعیت زائران در اطراف مسجد الحرام در مکه 18 زخمی برجای گذاشت.

اداره بهداشت شهر مکه اعلام کرد عمره گزاران خانه خدا در این حادثه دچار آسیب دیدگی و علائم خفگی شده‌اند.

این در حالی است که در اثر سهل‌انگاری و سوءمدیریت مقامات سعودی در مراسم حج سال گذشته، حدود 2300 زائر در فاجعه منا کشته شدند.

اگرچه مقامات ریاض آمار رسمی قربانیان فاجعه منا در حج سال گذشته را 700 نفر اعلام کرده‌اند و همچنان بر این آمار اصرار دارند.

فاجعه منا در مناسک حج پارسال خونبارترین حادثه درتاریخ برگزاری مراسم حج بوده است.

دولت سعودی پس از وقوع این فاجعه خونبار از سوی کشورهایی که اتباع آنها در جریان فاجعه منا جان باختند، برای رسیدگی تحت فشار قرار گرفت.

در فاجعه خونبار منا بیش از 400 زائر ایرانی جان باختند.

مذاکرات مقامات ایرانی و سعودی برای حضور زائران ایرانی در حج امسال با کارشکنی و مانع تراشی سعودی‌ها به شکست انجامید و حج تمتع امسال بدون حضور زائران ایرانی برگزار خواهد شد. 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علیرضا
تاریخ : یک شنبه 13 تير 1395
پاسخ رهبر معظم انقلاب اسلامی به نامه جهانگیری
خبرگزاری میزان- در پی ارسال نامه معاون اول رئیس جمهور به رهبر معظم انقلاب مبنی بر درخواست همکاری و مشارکت همه دستگاه‌ها و نهادهای عمومی کشور با دولت در ایجاد انضباط به ویژه در امور مالی و رعایت کامل قوانین و مقررات و حرکت بر مدار قانون، مقام معظم رهبری به نامه جهانگیری پاسخ دادند.
 
تمامی دستگاه‌ها موظفند نسبت به پرداخت‌های غیرمتعارف حساسیت نشان دهند و قاطعانه با موارد تخلف برخورد کنندبه گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، در پی ارسال نامه معاون اول رئیس جمهور به رهبر معظم انقلاب مبنی بر درخواست همکاری و مشارکت همه دستگاه‌ها و نهادهای عمومی کشور با دولت در ایجاد انضباط به ویژه در امور مالی و رعایت کامل قوانین و مقررات و حرکت بر مدار قانون، مقام معظم رهبری به نامه جهانگیری پاسخ دادند.

متن کامل پاسخ مقام معظم رهبری بدین شرح است:

« کلیه دستگاه ها موظفند نسبت به پرداخت های غیرمتعارف حساسیت نشان دهند و قاطعانه با موارد تخلف برخورد کنند. دفتر هم موظف است ضوابط مصوب دولت را در مجموعه های وابسته به خود مورد توجه و امعان نظر قرار دهد.»

گفتنی است، اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور در تاریخ 25/3/95 با ارسال نامه ای به رهبر معظم انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه دولت یازدهم از ابتدای استقرار، اهتمام ویژه‌ای به ایجاد انضباط بویژه در امور مالی و رعایت کامل قوانین و مقررات و حرکت بر مدار آن داشته است و چنین موضوع مهمی را از جمله مهمترین ماموریت‌های خود تلقی کرده است، به گزارش اخیر مجلس شورای اسلامی درخصوص تحسین رویکرد قانونمدارانه دولت و نیز گزارش‌های دیوان محاسبات که حاکی از این باور اساسی در دولت است، اشاره کرده است.

جهانگیری در بخش دیگری از این نامه یادآور شده است، از اواسط سال گذشته با دریافت اطلاعاتی از برخی پرداخت‌های غیر متعارف که هرچند غالباً مستند به تصمیمات مراجع قانونی است ولی غیر عادلانه و همراه با تبعیض است،‌ موضوع بررسی و مقررات محدود کننده‌ای پیشنهاد گردید که پس از بررسی و تصویب در هیأت وزیران، مقرر شد که در ضوابط اجرایی بودجه سال 95 ذکر شود. علاوه بر این، بندهای محدود کننده دیگری نیز که به شکل سخت‌گیرانه‌ای پرداخت حقوق، مزایا، پاداش و وام در دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های دولتی را ضابطه‌مند و محدود می‌کند و ذی نفعان را از تصمیم‌گیری درباره خویش بطور کامل منع می‌نماید در ضوابط اجرایی بودجه سال95 به تصویب هیأت وزیران رسید و ابلاغ شد.

معاون اول رئیس جمهور همچنین در بخش پایانی نامه مذکور ضمن تاکید بر ضرورت اجرای بند 19 سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و رویکرد اساسی دولت در این زمینه و با توجه به اینکه بنگاه‌های دولتی مانند بانک‌ها، بیمه‌ها و شرکت‌های تولیدی و صنعتی وابسته به دولت در همترازی با بنگاه‌های مشابه تحت مدیریت نهادهای عمومی هستند و ایجاد هرنوع مقرره و انضباطی باید شمولیت فراگیر برای همه بنگاه‌های مشابه داشته باشد، اهتمام و عزم جدی دولت برای رسیدگی و سامان بخشی و اصلاح قوانین و مقررات تبعیض آمیز و رفع کاستی در مقررات و نیز پایان دادن به بی‌انضباطی‌ها و برخورد جدی با تخلفات را یادآور شده و از مقام معظم رهبری درخواست کرده بود که به منظور حمایت از مدیران پاک دست و قانع و حفظ منابع انسانی و پرهیز از رواج حس بی اعتمادی به نظام مدیریت کشور در میان مردم (به دلیل برخی کاستی‌های مزمن و دیرینه) که مغایر امنیت ملی و منافع عمومی جامعه است، رهنمودی مبنی بر لزوم همکاری و مشارکت همه دستگاه ها و نهادهای عمومی کشور با دولت در این مبارزه جدی و پرهیز از ترویج و اشاعه رفتارهای تحریک کننده و برخی فضا سازهای رسانه ای صادر فرمایند.

 

 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , رهبری , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علیرضا
تاریخ : شنبه 12 تير 1395
واقعه هفت تير از زبان رهـبر انقلاب

اولين بار شايد روز دوم، سوم بود که من دقيقاً يادم نيست، چون در حال عادي نبودم. جراحي که من را معالجه مي کرد، گفت که حزب جمهوري منفجر شده و عده اي شهيد شده اند. اما اسم مرحوم بهشتي را نبرد. من چون در حال طبيعي نبودم آنقدر به اين حساس نشدم و چيزي نفهميدم. و بعد هم يادم رفت . در حدود روز دوازده، سيزدهم بود که من اصرار مي کردم که روزنامه و راديو به من بدهند، که از اخبار مطلع شوم . برادراني که با من بودند، پاسداران و نزديکان مقاومت مي کردند و نمي گذاشتند... 
 حضرت آيت الله سيد علي خامنه اي، يک روز قبل از فاجعه هفت تير در تاريخ 6/4/1360 در مسجد اباذر – در جنوب غربي تهران – در حال سخنراني مورد سوء قصد قرار گرفت و در يک انفجار ناگهاني زخمي شد. از طراحان اين انفجار جواد قديري بود که به هنگام فرار از کشور به بعضي از متهمين که مجدداً دستگير شده بودند، گفته بود که فردا يعني روز 7/4/1360 کار نظام اسلامي تمام است و اين تاريخ همان روزي بود که فاجعه هفتم تير اتفاق افتاد.[1]

 حجة الاسلام علي اکبر ناطق نوري درباره واقعه ترور آيت الله خامنه اي مي گويد: « آقا که در مسجد ابوذر ترور شد، در مجلس بودم. وقتي که خبردار شدم بلافاصله خودم را به بيمارستان بهارلو در ميدان راه آهن رساندم. وقتي به بيمارستان رفتم، آقا را برده بودند اتاق عمل، خانمشان هم تشريف آورده بودند. محافظين هم حضور داشتند. آقاي جباري راننده آقا بود...او در سرعت عمل و رساندن آقا به بيمارستان خيلي نقش اساسي داشت. ايشان نقل مي کرد که اول آقا را آوردم درمانگاه عباسي، آنجا امکانات نداشتند و نپذيرفتند. سريع به بيمارستان بهارلو آمديم. پزشکان معتقد بودند اگر آقا پنج دقيقه ديرتر به بيمارستان مي رسيد کار تمام بود و همچنين انفجار اگر سمت ايشان را گرفته بود قطعاً به قلب ايشان آسيب جدي مي رسيد. اما خداوند خواست اين قلب تپنده نظام از کار نيفتد و خداوند ايشان را به عنوان ذخيره انقلاب نگه داشت و حضرت امام هم پيامي درباره ترور آقا دادند[2] که بسيار از ايشان تجليل کردند.»[3]

 حضرت آيت الله خامنه اي که در زمان انفجار دفتر حزب جمهوري اسلامي در هفتم تير 1360 در بيمارستان بستري بود، خاطرات خود را از اين فاجعه اين گونه بيان مي کند: « اولين بار شايد روز دوم، سوم بود که من دقيقاً يادم نيست، چون در حال عادي نبودم. جراحي که من را معالجه مي کرد، گفت که حزب جمهوري منفجر شده و عده اي شهيد شده اند. اما اسم مرحوم بهشتي را نبرد. من چون در حال طبيعي نبودم آنقدر به اين حساس نشدم و چيزي نفهميدم. و بعد هم يادم رفت . در حدود روز دوازده، سيزدهم بود که من اصرار مي کردم که روزنامه و راديو به من بدهند، که از اخبار مطلع شوم . برادراني که با من بودند، پاسداران و نزديکان مقاومت مي کردند و نمي گذاشتند. من بر اصرار خود اضافه مي کردم. آنها مي گفتند نمي شود راديو به اينجا بياوري، چون دستگاههايي که به قلب و نبض من وصل بود، مي گفتند که اينها خراب مي شود. گفتم خوب روزنامه بياوريد ، روزنامه که دستگاه ها را خراب نمي کند . روزنامه هم نمي آوردند و من هم خيلي عصباني شده بودم که چطورمن چيزي ميگويم واطرافيان ودوستان من حاضرنيستند حتي يک روزنامه بخرند وبياورند .يک روز آقاي هاشمي رفسنجاني وحاج احمدآقا به عيادت من آمدند .طبق معمول که غالبا مي آمدند. نمي دانستم که آمدن اينها را طبيب من خواسته که آنها بيايند وبه من بگويند .طبيب من رو به من کرد وبه آقاي هاشمي گفت: که ايشان خيلي اصرار دارند که بهشان راديو بدهيم. به نظرشما مصلحت است؟ آقاي هاشمي گفت: نه .من گفتم :چرا مصلحت نيست؟ ايشان گفتند راديو اخبار تلخ دارد.جريانات ناراحت کننده دارد.بعد من همينطور فکر کردم يعني چه؟ راديو اخبا رتلخ دارد .آقاي هاشمي گفتند که ادامه دارد. و مي خواستند جريان رابه يک شکلي به من بفهمانند. بعدا گفتند: مثلا دفتر مرکزي حزب منفجر شده عده اي مجروه شدند . آقاي بهشتي هم مجروح شده . در ضمن صحبت اسم آقاي بهشتي را هم بردند. من بسيار ناراحت شدم. وقتي اسم آقاي بهشتي را بردند. شايد هم گريه ام گرفت. يادم نيست. آن روزها هم حال من عادي نبود . يک عمل جراحي سومي هم داشتم. وقتي شنيدم آقاي بهشتي مجروح شده از روزنامه و راديو يادم رفت سوال کنم. از آقاي بهشتي پرسيدم .گفتم که وضعشان چطور است؟ حالشان چطور است؟ گفتند که آقاب بهشتي حال خوبي نداشتند. من خيلي ناراحت شدم و گفتم که بايد همه امکانات مملکت را بسيج کنيم تا آقاي بهشتي را نجات دهيم. بعد من باز آرام نگرفتم. گفتم وضعشان بهتر از من يا بدتر از من است؟ گفتند: چه فرقي مي کند، همينطوري است. بالاخره خبرهاي بيرون تلخ است و رفتند. بعد از رفتنشان قدري فکر کردم. به ذهنم رسيد که بايد مسئله اي باشد. بچه هاي دور و برم را گفتم و از زير زبانشان مطلب را کشيدم و حدس زدم که او شهيد شده. و بچه ها گفتند همان اول شهيد شدند. گفتند که وضع من آن موقع چطور بود، تقريباً خيلي بد بود. و من چون نسبت به آقاي بهشتي احساسات برادرانه داشتم و يک اعتقاد همه جانبه داشتم. با ايشان سالهاي درازي مانوس بوديم. در ايام انقلاب حدود يک سال و نيم تقريباً شب و روز با هم بوديم. مرتب همه کارهايمان و تلاشهايمان با هم مشترک بود. همين براي من خيلي سخت بود.»[4]

  آيت الله خامنه اي همچنين در تحليل فاجعه هفت تير و تاثيرات اين فاجعه در داخل و خارج از کشور مي گويند: « حادثه دفتر مرکزي حزب در داخل تاثيرش خيلي زياد بود. علت هم اين بود که مردم به حزب و به اين مسئولاني که شهيد شدند، علاقه مند بودند. به خصوص بعد از افشاگري مجلس در مورد بني صدر و اقدام قاطع امام نسبت به بني صدر از اين جريان رو برگردانده بودند و تقريباً به طور يکسره بطلان جريان ليبرالها را فهميده بودند. وقتي که اين حادثه پيش آمد، ميزان وحشيگري جريان مخالف را هم فهميدند. البته جريان دست اندر کار حادثه 7 تير، جريان آميخته اي از ليبرالها و منافقين بود. يکسره از ليبرالها نبود. لکن نشان مي داد که چقدر آنها مردم ناجوانمردي هستند که حاضرند به خاطر مسائل سياسي، شخصيتهايي مثل شهيد بهشتي و بقيه شهداي 72 تن را در يک حادثه نابود و شهيد کنند. اين چيزي است که به طور طبيعي هر کس را تکان مي دهد. و متوجه بطلان آن جراني مي کند که دست اندر کار اين مسئله بود. بنابراين حادثه در داخل ايران جريان انقلاب را يکسره و يکپارچه کرد. اگر مردم تا آن زمان بطلان جريان مخالف را فهميده بودند در حادثه 7 تير حقانيت مطلق جريان مخالف ليبرالها و منافقين را که خط امام باشد، احساس مي کردند. انعکاس همين در خارج خيلي زياد بود. سراغ داشت که از حادثه 7 تير چيزي عليه نظام جمهوري اسلامي احساس کرده باشند. لابد آن روزهاي اول که من روزنامه را نمي ديدم و از خبرها کامل مطلع نبودم، حتماً افرادي بودند که آن حادثه را به عنوان زوال و نابودي جمهوري اسلامي تفسير کرده باشند. لکن از اين که بگذريم ، در دنيا انعکاس آن حادثه، انعکاس مفيدي بود.»[5]



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علیرضا
تاریخ : سه شنبه 8 تير 1395
توطئه های تروریستی

وزیر اطلاعات خبر داد:

جزئیات جدید از توطئه‌های تروریستی در ایران/ اقدام برای بمب‌گذاری در ۵۰ نقطه/ بازداشت ۱۰ تروریست تکفیری/ کشف ۱۰۰کیلو مواد آماده انفجار 

وزیر اطلاعات گفت: تروریست‌ها ۵۰ هدف انفجاری را شناسایی کرده بودند و مواد منفجره برخی از اهداف را آماده کرده و برخی دیگر را در حال تهیه، تدارک و دریافت بودند.

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، پیرو اطلاعیه اخیر وزارت اطلاعات مبنی بر دستگیری تعدادی از تروریست‌های تکفیری وهابی در تهران و چند استان کشور حجت الاسلام والمسلمین سید محمود علوی وزیر اطلاعات در جمع خبرنگاران با تبریک میلاد مسعود کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(ع) بخشی از اطلاعات قابل نشر اقدام اخیر سربازان گمنام امام زمان(عج) را بیان کرد.

وی گفت: سلسله عملیات دستگیری تروریست‌ها از مورخ 25 خرداد 1395 آغاز و آخرین ضربه‌های اطلاعاتی در تاریخ 31 خرداد 1395 بر این گروه وارد شده و تعداد 10 تروریست تکفیری وهابی در تهران و سه استان مرزی و مرکزی کشور دستگیر شده‌اند و هم‌اکنون بازجویی از تروریست‌ها و روند پیگیری‌های اطلاعاتی و عملیاتی در داخل و خارج از کشور به‌طور هم‌زمان و همه‌جانبه ادامه دارد.

وزیر اطلاعات در ادامه گفت: عملیاتی که تروریست‌ها برنامه ریزی کرده بودند، در قالب بمب‌گذاری و انفجار از راه دور، عملیات انتحاری، انفجار خودروی حامل مقادیر انبوه مواد انفجاری و با هدف انفجار در مراکز تجمع و پرتردد مردم بود که با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان(عج) ناکام ماند.

وی  افزود: آنها 50 هدف انفجاری را شناسایی کرده بودند و مواد منفجره برخی از اهداف را آماده کرده و برخی دیگر را در حال تهیه، تدارک و دریافت بودند.

علوی ضمن اشاره به اینکه تاکنون معادل یکصد کیلوگرم مواد آماده انفجار و ترکیبات پیش‌ساز آن کشف و ضبط شده، گفت: با سلسله اقدامات پیچیده و پنهان اطلاعاتی از تحویل دو تن از این مواد به تروریست‌ها پیشگیری شده است.

وی در انتها خطاب به ملت مؤمن روزه‌دار و سرافراز ایران اسلامی تأکید کرد: موفقیت کامل این عملیات سربازان گمنام امام زمان(عج) نیازمند دعای شما بوده و لازم است عزیزان با حفظ هوشیاری همیشگی، هرگونه مورد مشکوک را به ستاد خبری وزارت اطلاعات به‌شماره تلفن 113 در سراسر کشور منعکس کنند.

 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علیرضا
تاریخ : چهار شنبه 2 تير 1395
حمایت237 نماینده از بیانات رهبر انقلاب درجمع کارگزاران نظام/ازسخنان مبالغه آمیز درموردبرجام پرهیزشود
سیاست > مجلس - خانه ملت نوشت: ۲۳۷ تن از نمایندگان مجلس از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع کارگزاران نظام حمایت کردند.
 
 

 237 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی خانه ملت در بیانیه‌ای از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع کارگزاران نظام حمایت کردند.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

سپاس خداوندی را سزا است که نعمت رهبری فرازانه شجاع، آگاه و دوراندیش را بر ما ارزانی نمود تا افق خورشید تدبیرش روشنگر راهمان باشد.

ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حمایت قاطع از سخنان مقام معظم رهبری در جمع کارگزاران نظام و سران قوا مدیران ارشد دستگاه‌های مختلف و عناصر فعال سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، دولت، مجلس و قوه قضاییه را به نکات زیر که الهام گرفته از فرمایشات رحمت‌آمیز مقام معظم رهبری است را یادآوری می‌کنیم.

کارگزاران با شناخت ظرفیتهای عظیم کشور برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی برای حل مشکل اساسی رکود بیکاری و تحقق اقتصاد مقاومتی را شتاب بخشند و موجب مصونیت و اقتدار بیشتر ملت و کشور شوند.

توجه به صنایع کوچک و متوسط، حمایت از شرکتهای دانش‌بنیان، جلوگیری از واردات کالاهایی که مشابه داخلی دارند و یا مورد نیاز کشور نیستند، ‌تبدیل تجهیزات فرسوده  صنایع، توجه به بخش کشاورزی  و تمرکز بر سرمایه‌گذاری برای تولید و صادرات فراورده‌های نفتی به جای خام‌فروشی که می‌تواند باعث تحرک اقتصادی و ایجاد اشتغال شود، باید مورد توجه جدی دولت و مسئولان قرار گیرد.

ما با سپاس فراوان از مذاکره‌کنندگان کشورمان از همه موافقان و مخالفان برجام می‌خواهیم با شیوهایی منصفانه و با بیان محسنات و معایب از هرگونه سخنان مبالغه‌آمیز در مخالفت و موافقت برجام پرهیز نمایند.

ما براساس دستور صریح قرآن کریم مبنی بر وفای به عهد  پیمان تا زمانی که طرف مقابل بر تعهداتش پایبند باشد بر عهدمان و برجام پایبند خواهیم بود و در صورت بدعهدی و پیمان‌شکنی طرف مقابل درسی فراموش نشدنی به پیمان‌شکنان می‌دهیم و استکبار را از نقض پیمانش پشیمان خواهیم کرد.

صنعت راهبردی هسته‌ای باید حفظ و توسعه یابد و قابلیتهای این صنعت و نیروی انسانی توانای آن و امکان رسیدن آن به وضعیت قبلی همواره باید مورد مراقبت و توجه قرار گیرد.

ما در برابر رفتار جنایت‌آمیز و همراه با عناد  استکبار جهانی که موجودیت جمهوری اسلامی ایران بزرگ را نشانه گرفته است، باید براساس فرمان صریح قرآن کریم قدرت ایمانی، ‌اقتصادی، دفاعی، علمی، سیاسی و جمعیتی خودرا افزایش دهیم و با تمام نقشه‌های شوم استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌المللی مقابله کنیم.

حفظ وحدت  و انسجام ملی با وجود همه اختلافها و سلایق گوناگون سیاسی و حمایت و نقد منصفانه توجه ویژه به منافع ملی و روحیه استکبارستیزی باید مورد توجه مردم، مسئولان و گروه‌های سیاسی قرار گیرد.

ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی بار دیگر با رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌نماییم که در تحقق رهنمودهای دقیق و راهگشای  انقلابی معظم‌له از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنیم.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علیرضا
تاریخ : دو شنبه 31 خرداد 1395
هرچند برخی معتقدند ملا اختر سال گذشته کشته شده است، به هر حال مرگ رهبر طالبان در صورت تایید، پیامدهایی بر طالبان و افغانستان خواهد داشت و این احتمال وجود دارد که با کشته شدن ملا اختر منصور جریان طالبان تضعیف و تقسیم شده و گروه تروریستی داعش جایگزین طالبان گردد.

 ادعای مقامات امریکایی و سپس مقامات امنیتی افغانستان مبنی بر کشته شدن ملا اختر منصور، با وجود تکذیب پاکستان و طالبان، توسط یکی از فرماندهان ارشد شبه نظامیان طالب تایید شد. 
البته گروه طالبان واکنش خاصی نشان نداده و مولوی مجاهد سخنگوی طالبان، خبر کشته شدن ملا اختر را رد می کند، اما به نظر می رسد کشته شدن سرکرده طالبان افغان نزدیک به واقعیت باشد؛ به ویژه که شبکه های اجتماعی روز یکشنبه تصویری از جسد رهبر طالبان را منتشر کردند و وزارت دفاع آمریکا با انتشار بیانیه ای اعلام کرد اختر منصور در ساعات پایانی شامگاه جمعه گذشته در یک حمله هواپیماهای بدون سرنشین نظامیان این کشور در منطقه ای دور افتاده نزدیک مرز پاکستان و افغانستان کشته شده، است. «عبدالله عبدالله رئیس اجرائی دولت افغانستان  نیز مدعی است که ملا اختر منصور در خاک پاکستان هدف حمله قرار گرفته است. 

پیامدهای مرگ ملااختر منصور


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علیرضا
تاریخ : یک شنبه 9 خرداد 1395

صفحه قبل 1 ... 26 27 28 29 30 ... 31 صفحه بعد